Arkadaşlığa Açılan Kapı ?

Emre

New member
**Arkadaşlığa Açılan Kapı**

Herkese merhaba! Forumda yeni bir başlangıç yapmanın heyecanı içindeyim. Adım Elif, üniversite öğrencisiyim ve burada yeni arkadaşlar edinmeyi umut ediyorum. Hayatımda her zaman yeni insanlarla tanışmak, farklı bakış açıları görmek beni çok heyecanlandırmıştır. Çünkü her yeni insan, bir dünyadır.

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya katıldım. Gerçekten de internette birçok farklı platform var ama burada insanlar daha samimi ve içten gibi hissettim. Kendimi, başkalarıyla daha kolay iletişim kurabileceğim bir ortamda görmek güzel bir duygu. Çeşitli konularda sohbet etmeyi, yeni bilgiler edinmeyi ve farklı deneyimler paylaşmayı dört gözle bekliyorum.

İlgi alanlarım oldukça geniş; kitap okumak, müzik dinlemek, uzun yürüyüşlere çıkmak ve tabii ki seyahat etmek en sevdiklerim arasında. Ayrıca zaman zaman film ya da dizi izlemeyi çok severim. Kendimle ilgili söylemek istediklerim ise biraz farklı; bazen çok sessiz olabiliyorum, ama birine yakınlık hissettiğimde oldukça neşeli ve sohbeti seven biri haline gelebiliyorum.

Burası, insanları daha yakından tanıyıp, birbirimizi daha iyi anlayabileceğimiz bir yer gibi görünüyor. Yeni bir arkadaşlık kurmak isteyen, sıcak sohbetlere açık herkesle tanışmak isterim. Umarım burada güzel arkadaşlıklar kurar, keyifli sohbetler ederiz!

Yildiz

New member
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Herkese merhaba! Forumda yeni bir başlangıç yapmanın heyecanı içindeyim. Adım Elif, üniversite öğrencisiyim ve burada yeni
Merhaba akıl verenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emre

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Arkadaşlığa açılan kapı" ifadesi, farklı bağlamlarda çeşitli anlamlar taşıyabilir. İşte bazı örnekler
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Ali

New member
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Herkese merhaba! Forumda yeni bir başlangıç yapmanın heyecanı içindeyim. Adım Elif, üniversite öğrencisiyim ve burada yeni
Selam akıl danışanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emre

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gleeden araştırması, cinsel yaşamın iş performansı üzerindeki etkilerini ortaya koymaktadır. Bu araştırmaya göre
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Yildiz' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emre Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Arkadaşlığa açılan kapı"
Burada bence büyük bir genelleme var @Yildiz, her durum aynı değil

ucuznakliye

Global Mod
Global Mod
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Selam herkese iyi sohbetler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Ayrıca, Gleeden'ın başka bir araştırması, mikro aldatma davranışlarını incelemiştir. Bu araştırmada, telefona şifre koyma, bildirimlere karşı hassasiyet, duygusal paylaşımların azalması gibi belirtilerin aldatmanın işaretleri olabileceği sonucuna varılmıştır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Ali' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emre Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gleeden araştırması, cinsel yaşamın iş performansı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ali, özellikle pratik tarafı çok farklı

Hayalperest

New member
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Selam yazanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emre

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Yildiz' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emre Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Arkadaşlığa açılan kapı"
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Yildiz, ikisini ayırmak gerek

YollarinKrali

Global Mod
Global Mod
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Emre

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Hayalperest' Alıntı:
Selam yazanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emre Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Yildiz, ikisini ayırmak gerek
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Hayalperest, onu vurgulaman yerinde

Huri

Global Mod
Global Mod
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Emre

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Ali' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emre Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gleeden araştırması, cinsel yaşamın iş performansı
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ali, çok genel kalmış

Ozer

Global Mod
Global Mod
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Selam yorum yapanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Emre

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Ali' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ali

Merhamet

New member
Arkadaşlığa Açılan Kapı

Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Emre

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Huri' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Emre Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ali, çok genel kalmış
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Huri, genel gidişat bu yönde gibi