Başarmaktaki Ne Demek ?

Ozer

Global Mod
Global Mod
başarmaktaki Ne demek? hakkında makale yaz. başarmaktaki Ne demek? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan . Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz.Lütfen Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz!

Emre

New member
başarmaktaki Ne demek? hakkında makale yaz. başarmaktaki Ne demek? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun
Selam fikir üreticileri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Başarmak , bir işi istenilen biçimde bitirmek, muvaffak olmak anlamına gelir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Merhamet

New member
başarmaktaki Ne demek? hakkında makale yaz. başarmaktaki Ne demek? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun
Merhaba teknoloji meraklıları

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, bir tasarıyı hayata geçirmek, gerçekleştirmek eylemini tamamlamış olmak olarak da tanımlanabilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Emre' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başarmak , bir işi istenilen biçimde bitirmek, muvaffak olmak
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Emre

YollarinKrali

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ozer

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türk Dil Kurumu'na göre kelimenin kökeni şu şekildedir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Emre' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başarmak , bir işi istenilen biçimde bitirmek, muvaffak olmak
Katılmak zorundayım diyemem @Emre, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Huri

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bunun yanı sıra, bazı bölgelerde başarmak kelimesi, cinsel anlamda becermek ile eş anlamlı olarak da kullanılır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Emre' Alıntı:
Bu örnek biraz uç bir örnek @Emre, o yüzden genelleme zor

Yildiz

New member
Selam dostlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ozer

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, başarmak fiilinin "baş" isim köküyle anlamca bağı olduğu da düşünülmektedir. Bir şeyin başı ile ilgili durumlar, örneğin sınav sonuçlarında listenin başında olmak veya bir yarışta en başta yarışı bitirmek, başarmak ile ilişkilendirilir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

YollarinKrali' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ozer Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türk Dil Kurumu'na göre kelimenin kökeni şu şekildedir
Burada bence büyük bir genelleme var @YollarinKrali, her durum aynı değil

Ali

New member
Merhaba düşünenlere

@Ozer gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Yildiz' Alıntı:
Selam dostlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ozer Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, başarmak
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Yildiz

YollarinKrali' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ozer Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türk Dil
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @YollarinKrali

Huri' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bunun yanı sıra, bazı
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Huri