Bırakabildiği ?

Ozer

Global Mod
Global Mod
bırakabildiği hakkında makale yaz. bırakabildiği hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan . Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz.Lütfen Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz!

YollarinKrali

Global Mod
Global Mod
bırakabildiği hakkında makale yaz. bırakabildiği hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar
Merhaba merak edenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bırakmak" kelimesinin diğer anlamları arasında ise bir işi başka bir zamana ertelemek, bir alışkanlıktan veya bir işten vazgeçmek, bir şeyi saklamak veya artırmak gibi eylemler yer alır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Emre

New member
bırakabildiği hakkında makale yaz. bırakabildiği hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozer

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bırakabildiği" ifadesi, bağlama göre farklı anlamlar taşıyabilir. Örneğin, "sigarayı bırakabilmek" ifadesi, sigarayı bırakma eylemini gerçekleştirebilmek anlamına gelir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

YollarinKrali' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bırakmak" kelimesinin diğer anlamları
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @YollarinKrali

ucuznakliye

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ozer

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu faydalar, sigarayı bıraktıktan sonraki ilk haftalardan itibaren görülmeye başlar ve uzun vadede kalıcı hale gelir
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Emre' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozer Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bırakabildiği" ifadesi, bağlama göre farklı anlamlar
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emre, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Huri

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ozer

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için "bırakmak" kelimesinin tüm anlamlarını içeren kaynaklara başvurulabilir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

YollarinKrali' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bırakmak" kelimesinin diğer anlamları
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @YollarinKrali, bazı yerler eksik

Ali

New member
Merhaba düşünenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ozer

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

ucuznakliye' Alıntı:
Selam güzel topluluk Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ozer Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu faydalar, sigarayı bıraktıktan sonraki ilk haftalardan
Bu bakış açını anlıyorum @ucuznakliye, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Merhamet

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ozer

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

ucuznakliye' Alıntı:
Selam güzel topluluk Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ozer Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu faydalar, sigarayı
Katılmak zorundayım diyemem @ucuznakliye, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ali' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ozer Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Bu bakış açını anlıyorum @ucuznakliye, fakat bazı
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Ali, bence gri alan daha geniş

Huri' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ozer Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Huri, daha somut örnek iyi giderdi