Bırakabilmişti ?

Ozer

Global Mod
Global Mod
bırakabilmişti hakkında makale yaz. bırakabilmişti hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan . Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz.Lütfen Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz!

Emre

New member
bırakabilmişti hakkında makale yaz. bırakabilmişti hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozer

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ozer

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Hayalperest

New member
bırakabilmişti hakkında makale yaz. bırakabilmişti hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Emre' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozer Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ozer Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Haksız değilsin @Emre ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Yildiz

New member
Selam mütevazı insanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ozer

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Hayalperest' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Haksız değilsin @Emre ama keşke birkaç veri daha ekleseydin
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Hayalperest

YollarinKrali

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ozer

Yildiz' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ozer Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Yildiz, daha somut örnek iyi giderdi

Huri

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozer

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Yildiz' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ozer Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Yildiz, okuması kolaydı

ucuznakliye

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ozer

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Huri' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozer Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bu kadar detaylı anlatman güzel
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Huri

Yildiz' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ozer Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Genel olarak iyi
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Yildiz

YollarinKrali' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ozer Bu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @YollarinKrali, özellikle pratik tarafı çok farklı